Recept za dobru probavu prasadi
Nijednog trenutka ne jenjava interesovanje za vrhunske proizvode iz ponude ISV-a, koji se sa velikim uspehom primenuju u svinjarstvu. Ovog puta izdvajamo starter BOCM i 6122.
Glavni efekti startera:
Nijednog trenutka ne jenjava interesovanje za vrhunske proizvode iz ponude ISV-a, koji se sa velikim uspehom primenuju u svinjarstvu. Ovog puta izdvajamo starter BOCM i 6122.
Glavni efekti startera:
- aktivira enzime potrebne za nesmetanu probavu hrane;
- dobar start prasadi bez proliva;
- obezbeđuje ujednačenu kiselinsku bazu;
- lako svarljiv.
Smeša sa premiksom 6122 3,5% primenjuje se kod prasadi nakon predstartera, oko 40-og dana života pa sve do 25 kg telesne mase.
Karakteristike:
- specijalno pripremljene komponente (kuvane žitarice i "full fat" soja);
- zbog visokog sadržaja aminokiselina vitamina i mikroelemenata pozitivno utiče na imuni sistem prasadi;
- visoka konzumacija hrane i visoki dnevni prirasti;
- smanjuje stres nakon zalučenja.
Smeša sa premiksom BOCM 7,5% primenjuje se kod prasadi nakon predstartera oko 40-og dana života pa sve do 25 kg telesne mase.
Više detalja na sajtu isv.rs u rubrici Ishrana svinja.